logocart

Заяви БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта

Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта. Ако искате да оптимизирате разходите си, да се чувствате по-сигурни и да подобрите комфорта си на живеене, ние ще Ви помогнем да направите правилният избор и да постигнете целта си.

Защо да си направите Умен Дом?

"Smart Home" е технология, още известна като автоматизация на домакинството, осигурява на собствениците сигурност, комфорт, удобство и енерго-спестяване, като им позволява да контролират интелигентни устройства, чрез приложение на техния смартфон или друго мрежово устройство. Част от "Интернет на нещата" (IoT), системите "Умен Дом" и устройствата често работят заедно, споделяйки данни за използваната консумация помежду си и автоматизират действията, основаващи се на предпочитанията на собствениците. 

Знаем, че това е професионална тема, така че не се колебайте да се свържете с нас! Ще се радваме да обясним не само функционалността на системата, но и предимствата в различните решения за вашето жилище и начина за нейното въвеждане в експлоатация. 

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ПО-ДОЛУ

Заяви БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта
Дата на публикуване: 03.05.2019

Очакваме вашите запитвания!

За да се свържем с вас за оглед и оферта, допълнителни въпроси и информация може да попълните формата по-долу.

Количка Количка

виж количката
// google analytics window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129800804-2');