logocart

За трети пореден път. ELKO EP отново e сред чешките "СУПЕРБРАНДОВЕ" за 2021.

ELKO EP за пореден път се озова в класацията на чешките "СУПЕРБРАНДОВЕ". За трета поредна година експертното жури похвали репутацията на компанията, качеството на нейните продукти и изключителната й позиция на пазара - основните критерии, според които те оценяват най-успешните компании в своята област в повече от 90 държави.

Компанията със седалище в Холешов отново успя да потвърди репутацията си на абсолютен световен лидер в производството на електронни устройства и интелигентни електрически инсталации през миналата година, което разтърси коренно целия пазар и обществото. В Чехия тя има доминиращ дял на пазара на електрически релета и е вторият по големина производител в Европа. В същото време всяка година тя разработва редица собствени патенти в областта на интелигентните технологии и Интернет на нещата(IoT). Интелигентната електрическа инсталация - iNELS се изнася в над 70 страни по света и е част от новопостроени или реновирани хотели, офиси и модерни сгради.

Освен това те успяха през цялата година да повторят най-добрите си икономически резултати в историята. Благодарение на това тя успя да отвори още два клона в началото на годината и по този начин да увеличи общия им брой до 15. „Кризата не ни спря. Напротив, това увеличи търсенето на нашите продукти. Те са свързани с автоматизацията и цифровизацията, които са големи явления в днешно време. Всяка година стартираме десетки различни патенти, иновации и подобрения - и в същото време произвеждаме всичко в Чехия. Искаме и двете неща да продължат. Това са двете условия, които имат смисъл за мен в бизнеса.Продължаване напред и ще развиваме бизнеса в този регион. Може би дори тази философия стои зад наградата, която идва при нас за трети път “, казва Иржи Конечни, главен изпълнителен директор и основател на ELKO EP и същевременно човек, спечелил редица престижни награди през последните години, включително Визионер на годината и глобален износител на годината.

Superbrands е най-признатият независим световен орган в областта за оценка на марките. Заглавието Supebrands е знак за специална позиция и признание за тази отлична позиция на марката на местния пазар. Superbrands се присъждат на марки с отлична репутация - клиентите свързват значими ценности с марките и имат лични отношения с тях. От създаването си в Обединеното кралство проектът е спечелил световно признание и днес наградата Superbrands е призната като специална награда, която ежегодно идентифицира най-добрите от най-добрите марки на пет континента въз основа на единни критерии и методи.

За трети пореден път. ELKO EP отново e сред чешките "СУПЕРБРАНДОВЕ" за 2021.
Дата на публикуване: 11.03.2021

Количка Количка

виж количката