logocart
За нас

ELKO EP | Представяне на дружеството

ЕЛКО ЕП България е водещ световен производител за интелигентни устройства, сградна, домашна и индустриална автоматизация през последните 27 години. Kлоновете на фирмата се намират в 16 страни, но всички разработки и производство се извършват в град Холешов - Чехия.

Ние предлагаме цялостно портфолио от продукти – продукти с доказано качество като релета, така и iNELS системи за контрол на интелигентни домове, сгради, офиси, хотели и градове.  Нашата компания е специализирана в проектирането, програмирането и инсталирането на системи от висок клас. Ние се фокусираме върху новите тенденции, следваме технологичното развитие в целия свят, постоянно работим върху разработването на нови продукти и подобряването на съществуващите. 

(Заяви БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта от тук!).

В духа на модерните технологии

ЕЛКО ЕП България е световен лидер в областта на разработването и производството на електронни релета, използвани в битови и промишлени електроинсталации. Ние предлагаме повече от 150 вида релета изработени от висококачествени части и компоненти с над 5 години гаранция. Нашите системи предлагат най-добрите решения за интелигентна автоматизация, като правят така, че електронните компоненти и системи, които вече използвате ежедневно, да работят заедно, безпроблемно. Интегрирайки всичко - осветление, музика, видео, климатичен контрол, сигурност - ние създаваме персонализирани преживявания, които подобряват вашия живот и работа с допълнителен комфорт, спестявания, удобство и спокойствие.

Система за домашна автоматизация iNELS осигуряват максимално удобство и гъвкавост, предлагайки кабелно (BUS) и безжично (RF) управление на осветление, отопление, климатизация, мултимедийни устройства, охранителни камери, детектори и много други устройства. Безжичното управление е решение за домашна автоматизация (RF безжична ел. инсталация) за съществуващи домове, а кабелната (BUS smart home инсталация) - за ново строителство.

Система за управление на сгради (BMS) е система за управление, която може да се използва за наблюдение и управление на механичните, електрическите и електромеханичните услуги във всяка сграда. Такива услуги могат да включват захранване, отопление, вентилация, климатизация, физически контрол на достъпа, помпени станции, асансьори и светлини. Това е система, която може да мисли за себе си, система, която може да ви спести време, енергия и пари.

За модернизирането на една хотелска стая вече не е нужно да се правят ремонти, благодарение на нашите безжични електроинсталации iNELS Control. Безжично можете да извършите реконструкцията невероятно бързо и чисто - без нужда от ремонтни дейности като рязане, дълбаене, къртене на стени. Можете да свържете устройства, без допълнително окабеляване.

 • GRMS система: За нов хотел да е умен е не само стандарт, но и необходимост. Тази система е предназначена за новостроящи се хотелски комплекси, като се взема предвид всеки детайл и изискване за автоматизация. Възможностите за комуникация с други системи са почти безгранични и целта е да се обединят всички в един интерфейс за управление.
 • Модернизиране HRESK: Благодарение на безжичната комуникация на устройствата (сензори, задвижващи устройства и контролери) осъвременяването на съществуваща хотелска стая може да се извърши за кратко време и без нарушаване на стените или ремонтни дейности. Контролерите с миниатюрните си размери могат да бъдат монтирани почти навсякъде и навсякъде и без окабеляване.

А с инсталация на система за автоматизация на ресторанта вие поемате контрол над консуматорите на ел. енергия и оптимизирате разходите, като в същото време подобрявате комфорта и правите атмосферата по-приятна.

Имаме повече от 23 години опит в областта на модулните електронни устройства - от смарт релета до интелигентни електроинсталации, които могат да свържат всички уреди във вашето домакинство. Нашите смарт решения могат да намерят приложение и в хотели, офис сгради, фабрики и индустриални халета, медицински центрове, молове, магазини и други.

ЕЛКО ЕП България“ предлага и новоразработената система iNELS Air. Тя е създадена да обслужи динамично развиващата се мрежа от “IoT network” (Internet of things). Продуктовата гама се състои от сензори и релета, комуникиращи по между си по мрежите NB-IoT, Sigfox na LoRa.

Контрол на качеството

Качеството на нашата продукция зависи от всички компоненти и затова при избора на нашите доставчици трябва да обърнем повече внимание на качеството на доставения материал. За да предотвратим възможни грешки, ние извършваме тестове на различни нива и междинни етапи от фазите на продуктовото производство.

Разработване, тестване - тестове на пилотни компоненти и прототипи

Тестовете, проведени върху ново разработените продукти, от всякакви възможности за нормална употреба. Уверяваме се, че всички тестове отговарят на по-строги параметри от конкретните условия за сертифициране

Контрол на производствения процес

 •          Одит на продукта - произволно подбраните продукти са подложени на пълни, добре дефинирани тестове
 •          Производствена документация само в електронна форма
 •          Управление на документацията с IS ABRA - минимизиране на "човешките" грешки
 •          Повишен контрол на сериите "нула"

 Дългосрочни стрес тестове

 •         Тестове, които измерват производителността на продукта при по-големи натоварвания от посочените стандарти
 •         Електромагнитна съвместимост - взрив / пренапрежение – EMC
 •         Дългосрочни тестове за измерване на производителността на продукта след изтичане на гаранцията
 •         Всички тестове се оценяват и съхраняват в електронен вид

Мениджър EMS (ISO 14001)

 •          Процеси за съответствие и наблюдение
 •          Коригиращи мерки, надзорни одити
Основата на нашето производство е модерна напълно автоматична производствена линия за SMD компоненти.

Сертификати и награди

img3 preview
img3 preview

Видео

За сваляне

Количка Количка

виж количката
// google analytics window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129800804-2');