logocart

Второто просветление на Буда и хиляди други забележителности

Апартамент на последния етаж в съседната сграда, скучна къща в съседно село, Държавната опера в Будапеща, офис комплекс в Йордания, Аман, луксозен дворец в Рияд в Саудитска Арабия или петзвездният хотел Shangri-la в Доха, Катар. Какво общо имат тези места? Във всички тях и в хиляди други по света, нашата компания ЕЛКО ЕП (ELKO EP) е участвала в монтажа на интелигентни електрически инсталации на iNELS.

Независимо дали това е било инсталацията на безжични връзки и контроли, където възстановяването не е било възможно, дали интелигентното управление на цялата къща или на големи търговски центрове, и се стигне до сложни решения за хотелските комплекси.

Тъй като няма предизвикателство, от което да се притесним, ние също така се осмелихме да се захванем с проекти, за които други вероятно няма и да си помислят. Хузар, който накара всички, не само в Чехия, включително и чуждестранни конкуренти да ни завиждат, ние успяхме в далечния Бутан. В източната част на Хималаите е построена статуя на Буда, която е повече от 50 метра, за да се отбележи раждането на крал Джигме Сингх Вангчука. Позлатеният бронзов уникален трон стои над двореца с десетки хиляди свещени артефакти.

Най-известната и една от най-посещаваните сгради в страната е благодарение на iNELS Smart Home & Building Solutions, интелигентно контролирана, с вътрешно и външно осветление, контрол на камерата, контрол на достъпа и движението на хора, с перфектна терморегулация, която устоява на субтропичния климат и големия наплив на туристите.

Отделете малко време и разгледайте нашите референции, консултирахме се с хиляди интелигентни инсталации по целия свят от малки апартаменти, луксозни вили, офис сгради и търговски комплекси, важни институции, исторически сгради и дори яхта в Средиземно море.

И можем да помогнем на вас също. От консултации, през предложения за решения до реално изпълнение. И не забравяйте, че няма предизвикателства, които да са твърде големи за нас ...

Второто просветление на Буда и хиляди други забележителности
Дата на публикуване: 11.01.2019

Количка Количка

виж количката
// google analytics window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129800804-2');