logocart

Стартов Пакет "Умен Дом" - „Подово отопление със задвижки“

от 62127 лв. |
Стара цена: 95580 лв.Вие спестявате: 33453 лв. (-35%)
Стартов Пакет "Умен Дом" - „Подово отопление със задвижки“

С нашия пакет „Подово отопление със задвижки“ ще можете да оптимизирате разходите си за отопление, както и да постигнете по-добър климат-контрол. Чрез автоматизиране на отоплението, Вие ще можете да управлявате до 6 кръга (зони) според зададената от Вас температура, или според въведен от Вас график за ден час. С помощта на системното устройство Вие ще можете да управлявате отоплението чрез мобилно приложение от разстояние и да включите/изключите отоплението във Вашата вила/дом преди пристигане. За по-добър климат-контрол, във всяка стая може да се добави допълнителен терморегулатор.

  Всички наши пакети предлагат:
 • Възможност за надграждане, добавяне или премахване на устройства.
 • Без нужда от ремонтни дейности!
 • Безплатно програмиране на системата.
 • Безплатна консултация и помощ при инсталиране.
 • Безплатно приложение за мобилно устройство на български език с неограничен брой потребители.
 • Безплатна поддръжка за първата година (договор за поддръжка).
 • Безплатна доставка до удобен за Вас адрес.
 • Европейски продукт, произведен в Чехия с 5 години гаранция. (гаранцията е валидна при извършен монтаж от Елко Еп България ООД, стандартна гаранция 2г.)
 • Възможност за изготвяне на безплатна индивидуална оферта според Вашия дом и желания.

Използвани продукти от продуктовата гама на SmartHomeBulgaria.bg

ПродуктКоличествоЦенаОтстъпкаЕд. цена с ТООбщо
Безжично Превключващо Устройство - RFSA-66M /230VБезжично Превключващо Устройство - RFSA-66M /230V 1 28220 лв. 35% 18343 лв.18343 лв.
Обикновен безжичен температурен регулатор - RFTC-10/G /БялОбикновен безжичен температурен регулатор - RFTC-10/G /Бял 1 12470 лв. 35% 8106 лв.8106 лв.
RF smart кутия - eLAN-RF-003RF smart кутия - eLAN-RF-003 1 38960 лв. 35% 25324 лв.25324 лв.
Общо:51773 лв.
ДДС:10355 лв.
Общо с ДДС:62127 лв.
  Защо да изберете системата iNELS Smart Home?

За да имате един истински Умен Дом, не ви трябват само датчици и устройства, с които вие да управлявате вашият дом. Трябва Ви система, която може сама да управлява всичко във Вашият дом според Вашите желания. Система, която може да бъде надградена във всеки един момент, без нуждата от ремонтни дейности. Истинският Умен дом се грижи за Вас и Вашият комфорт. Какви са нашите предимства – гъвкавост, мобилност, икономия на енергия, програмиране, без разрушаване, възможност за създаване на сцени, имитиране на присъствие, сигурност, дизайн и надграждане във всеки един момент.Повечето наши конкуренти предлагат частична автоматизация на една малка част от Вашето домакинство, докато ние имаме една напълно завършена система с пълен контрол и достъп. Нашата система е иновативна, предлага големи възможности и решения задомашна автоматизация - Умен Дом. Някои от тях са:

 • 1. Пакетите „Умен Дом“ предлагани от нас не са стандартните “plug and play” устройства, а дават началото на един истински, професионален умен дом. Предлаганите от нас модули и релета могат да управляват уреди, щори и тенти, ел. мотори, задвижки и всякакъв тип осветление, като всичко това се визуализира на едно приложение и елементите „говорят“ по между си и има възможност за създаване на различни сцени, по желание на ползвателя.
 • 2. Релетата са с малки размери и се вграждат във почти всеки електроуред, осветително тяло, конзолна или разклонителна кутия. Разполагаме с релета работещи на 12-24V, 110V, 220V, 0-10V и за всякакви устройства консумиращи ел. енергия.
 • 3. Само нашата система, може да направи всеки един класически ключ - SMART, без да е необходимо да имате трети проводник (нула) до конзолата на ключа. Можете да запазите стандартните си ключове, които много харесвате, но те да станат SMART.
 • 4. Всички възможности на системата ни се управляват от едно приложение на български език. Управление на отопление, осветление, ел. уреди, стайни термостати, щори, тенти, завеси, сензори за наводнение, сензори за дим и необятните възможности на нашата система само с едно мобилно приложение.
 • 5. Софтуерите ни за управление са с постоянна поддръжка и актуализация, без опасност един ден той да спре да се поддържа, каквато е вероятността при китайските “plug and play” устройства.
 • 6. Нашите системи са с официален представител за България и развиваща се дистрибуторска мрежа, което гарантира сигурна поддръжка при възникнали проблеми.
 • 7. Купувайки система на iNELS Smart Home, Вие избирате Европейски продукт с 5 годишна гаранция. Нали не желаете най-скъпото Ви - Вашият дом - да бъде в ръцете на некачествена техника от изтока?
 • 8. Системата iNELS Smart Home е по-сигурна от всички други. Всяка връзка се криптира и централното устройство има уникални потребителско име и парола за достъп през Cloud.
 • 9. Разполагаме с централно устройство, което не се влияе от спиране на Интернет за да управлява Вашия умен дом. Много китайски системи са изцяло зависими от рутера и ако той спре да работи, Вие губите контрол над Вашия умен дом, а с нашата система сте защитени от това.
Умния дом iNELS, предлага толкова много възможности и ако ни се доверите, сами ще се уверите в това.

За БЕЗПЛАТЕН оглед и оферта може да се свържете с нас на долупосочената форма или на посочените контакти.

Уважаеми клиенти,

Офертата е примерна и подлежи на промяна според Вашите предпочитания. Някои компоненти могат да се премахнат, други да бъдат добавени. Системата позволява надграждане във всеки един момент след първоначалното инсталиране.

За конкретна оферта и безплатен оглед, моля свържете се с нас, като попълните долупосочената форма или на посочените контакти.

Количка Количка

виж количката