logocart

Решение за Промишлено хале

намаляване и оптимизиране на разходите

Външно осветление
Измерване на консуматори
Камери
Охлаждане и Отопление
BMS/EMS интегриране
Осветление
Паркинг зона
Табло за презентации и визуализация
Товаро разтоварима система за камиони
Сензори за движение
Контрол на достъп
Карти за контрол на достъп
плъзни надолу

Решение за Промишлено хале - намаляване и оптимизиране на разходите


Производствената площ и складовите помещения

Светлинен контрол за намаляване и оптимизиране на разходите.

Ефикасният светлинен контрол в производствените зони и складове е от първостепенно значение. iNELS позволява управление и контрол на всяко едно осветително тяло, независимо дали с BUS, DALI или DMX.

Лампите могат да бъдат контролирани чрез автоматичен режим с различни времеви графици за седмичен режим, режим през уикенда, режим на поддръжка, човешко присъствие, интензитета на външната (естествена) светлина или само в определени зони – всички тези методи на контрол могат да бъдат обединени в едно. За мониторинг, може да използвате приложението на системата, където също можете да обедините и вашето видеонаблюдение, климатична инсталация, контрол на достъп и др. Също измерване на енергията, мониторинг на критични стойности и изготвяне на периодични отчети.

Вижте още:

Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта

Ако искате да оптимизирате разходите си и да подобрите комфорта си на живеене, ние ще Ви помогнем да направите правилният избор и да постигнете целта си.

Защо да си направите Умен Дом?

"Smart Home" е технология, още известна като автоматизация на домакинството, осигурява на собствениците сигурност, комфорт, удобство и енерго-спестяване, като им позволява да контролират интелигентни устройства, чрез приложение на техния смартфон или друго мрежово устройство. Част от "Интернет на нещата" (IoT), системите "Умен Дом" и устройствата често работят заедно, споделяйки данни за използваната консумация помежду си и автоматизират действията, основаващи се на предпочитанията на собствениците.

Business-Plan-Photo

Сигурност

Осигурява вашето спокойствие дори и да сте извън дома си или на почивка.

Business-Plan-Photo

Бърза инсталация

Няма нужда от ремонти и къртене с безжичната електроинсталация RF.

Business-Plan-Photo

Енергоспестявания

Оптимизация на разходите и възвръщаемост на инвестицията.

Уважаеми клиенти,

Знаем, че това е професионална тема, така че не се колебайте да се свържете с нас! Ще се радваме да обясним не само функционалността на системата, но и предимствата в различните решения за вашето жилище и начина за нейното въвеждане в експлоатация.

Количка Количка

виж количката