logocart

Решение за Офис

по-здравословно и ефективно работно място

Измерване на консуматори
Охлаждане и Отопление
Релета за управление
Комуникация
Система за резервация
Качество на въздуха
Осветление
Табло за презентации и визуализация
Охранителна система
Показване на местоположение
Щори
Контрол на достъп
плъзни надолу

Решение за Офис - по-здравословно и ефективно работно място

Ефективното управление на осветлението в офис пространството играе важна роля. Както и при други области, основната цел е постигането на максимален комфорт по възможно най-ефективния начин.

При пристигането си на работа, служителя се вписва с негова лична карта (дадена от управителя), при което осветлението и отоплението се променят според неговите лични предпочитания. Интензитета на осветлението е съобразено и с моментната осветеност отвън.

Звучи ли Ви твърде нереално? Днес контролът върху постоянно ниво на осветеност, при което интензитета на изкуственото осветление се коригира въз основа на естествената светлина, проникваща през прозореца, е приоритет при планиране на всяка реконструкция и изграждане на нови помещения. Бъдещият офис ще предложи по-здравословно и ефективно работно пространство.

Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта

Ако искате да оптимизирате разходите си и да подобрите комфорта си на живеене, ние ще Ви помогнем да направите правилният избор и да постигнете целта си.

Защо да си направите Умен Дом?

"Smart Home" е технология, още известна като автоматизация на домакинството, осигурява на собствениците сигурност, комфорт, удобство и енерго-спестяване, като им позволява да контролират интелигентни устройства, чрез приложение на техния смартфон или друго мрежово устройство. Част от "Интернет на нещата" (IoT), системите "Умен Дом" и устройствата често работят заедно, споделяйки данни за използваната консумация помежду си и автоматизират действията, основаващи се на предпочитанията на собствениците.

Business-Plan-Photo

Сигурност

Осигурява вашето спокойствие дори и да сте извън дома си или на почивка.

Business-Plan-Photo

Бърза инсталация

Няма нужда от ремонти и къртене с безжичната електроинсталация RF.

Business-Plan-Photo

Енергоспестявания

Оптимизация на разходите и възвръщаемост на инвестицията.

Уважаеми клиенти,

Знаем, че това е професионална тема, така че не се колебайте да се свържете с нас! Ще се радваме да обясним не само функционалността на системата, но и предимствата в различните решения за вашето жилище и начина за нейното въвеждане в експлоатация.

Количка Количка

виж количката
// google analytics window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129800804-2');