logocart

Потопете се в новини от света на iNELS и ELKO EP, като разгледате нашите акценти за 2020 година

Скъпи клиенти, позволете ни отново, след една година, да отворим вратите на компанията и въпреки, че тази година не можем да се срещнем лично ние отваряме виртуалните врати! Чрез новия брой на нашето списание, можем да ви покажем акцентите за 2020 година. Избрахме най-интересните продукти и идеи за вас.

Нека започнем от там, където сме най-силни – релетата. Ние не само произвеждаме, но също така и въвеждаме голям брой иновации в производството на контактни, времеви и мониторинг релета. В добавка към новите функции, времевите релета получават нова едномодулна кутия. Ще намерите цялата полезна информация в ясна таблица, която сме подготвили за вас.

Светът на безжичните електро инсталации е изцяло доминиран от новите стъклени контролери RFGB-20 и RFGB-40, с които можете да управлявате от 2 до 4 устройства, с елегантна повърхност в черно или бяло. Ако сте любители на заоблените форми, ще останете доволни от контролерите RFGB-220 и RFGB-240. И двата варианта ще улеснят инсталацията в конзола, чрез фиксиране с двустранна лента или просто поставяне на масата. Самите бутони също претърпяха реновация и сега предлагат по-модерен и изчистен дизайн.

INELS BUS също се развива. Скоро ще разполагаме с едномодулното централно устройство miniCU, което е пробив в сферата на централните устройства. То е най-малкото, разработвано някога в света. Лесно ще се интегрира в по-малки сгради като апартаменти или вили, както и в големи хотелски стаи. То работи както самостоятелно, така и като подустройство на CU3-0xM. И докато miniCU се справя с инсталацията перфектно, стъклените ключове подобряват цялостното визията на стаята. Дори в кабелните инсталации ние реновирахме стъклените ключове, които, както при RF решенията, получиха заоблени форми и нови икони за отделните бутони.
 
Нека разгледаме темата за  хотели още малко. Друга новост е новото приложение за по-лесно резервиране и управление на стаите. То комуникира с всяко централно устройство посредством LAN кабел и помага както за организацията така и за случаите, в които клиента си е забравил картата за достъп.

Последната голяма иновация, която ще улесни живота на много хора е интеграцията на гласово управление. iNELS вече е напълно съвместим с Google и Amazon Alexa. Вкъщи те се използват предимно за слушане на музика, разговори с приятели, а вече и за управление на избрани компоненти от iNELS – осветление, димиране, RGB ленти, щори и други.

Можете да намерите повече информация за споменатите иновации, а и много повече ТУК.

 "Надяваме се да сме Ви зарадвали с нашите акценти!"

Потопете се в новини от света на iNELS и ELKO EP, като разгледате нашите акценти за 2020 година
Дата на публикуване: 01.06.2020

Количка Количка

виж количката