logocart

Решение за Къща

технологичен оазис с неограничени възможности

Позвъняване на вратата
Различни сцени
Охлаждане и Отопление
Климатизация
Гаражни врати
Отопление
Осветление
Щори
Вентилация
Контакт
Мултимедия
Мултимедия
плъзни надолу

Разгледайте нашите примерни оферти

Ако искате да оптимизирате разходите си и да подобрите комфорта си на живеене, ние сме направили за Вас готови примерни оферти, които може да разгледате малко по-долу.

Решение за Къща - технологичен оазис с неограничени възможности

Независимо дали планирате да построите нова къща или в момента обитавате такава, можете да направите дома си умен. Ние предлагаме както безжично решение (RF безжична ел.инсталация) за съществуващи домове, така и кабелна BUS smart home инсталация с ново строителство.

Управлението на домакинските уреди, димирането на светлините и създаването на цветови обстановки, управлението на вентилацията и на отоплението, охранителната система или сензорите са само някои от многото функции, които можем да използваме в къщата си всеки ден. Примерно, чрез метеорологичната станция, към системата може да бъде автоматизирано пускането на щорите или завесите във вашия дом спрямо естествената осветеност или силата на вятъра. След дълъг период на сух климат, системата може да бъде настроена така, че да активира напоителната система на вашата градина е другия пример за използване на умната къща.

Системата iNELS Smart Home обединява всички тези елементи в една функционална система и едно приложение, която напълно ще се грижи за вашия дом, автоматизирайки го и намалявайки вашите отговорности, което прави обитаването му едно истинско преживяване от бъдещето.

Можете да контролирате iNELS Smart Home по различни начини и от различни устройства.

Тези от вас, които често се движат из къщата и градината, със сигурност ще оценят дистанционното управление чрез мобилния си телефон. Сензорите и стенните ключове са предвидени за класическите личности, които искат да съчетаят съвременния полъх на умната къща, премесен с вятъра на бъдещето от умните технологии. Всички устройства и функции, контролирани в къщата, могат да се управляват и настройват и на таблет или на смарт телевизор.

Благодарение на смарт телефона, можете да контролирате вашия мечтан, технологичен дом и докато сте на работа или се връщате от отпуск.

Примерни оферти

Предлагаме на вашето внимание, примерни оферти за цялостни решения за Умен Дом.

Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта

Ако искате да оптимизирате разходите си и да подобрите комфорта си на живеене, ние ще Ви помогнем да направите правилният избор и да постигнете целта си.

Защо да си направите Умен Дом?

"Smart Home" е технология, още известна като автоматизация на домакинството, осигурява на собствениците сигурност, комфорт, удобство и енерго-спестяване, като им позволява да контролират интелигентни устройства, чрез приложение на техния смартфон или друго мрежово устройство. Част от "Интернет на нещата" (IoT), системите "Умен Дом" и устройствата често работят заедно, споделяйки данни за използваната консумация помежду си и автоматизират действията, основаващи се на предпочитанията на собствениците.

Business-Plan-Photo

Сигурност

Осигурява вашето спокойствие дори и да сте извън дома си или на почивка.

Business-Plan-Photo

Бърза инсталация

Няма нужда от ремонти и къртене с безжичната електроинсталация RF.

Business-Plan-Photo

Енергоспестявания

Оптимизация на разходите и възвръщаемост на инвестицията.

Уважаеми клиенти,

Знаем, че това е професионална тема, така че не се колебайте да се свържете с нас! Ще се радваме да обясним не само функционалността на системата, но и предимствата в различните решения за вашето жилище и начина за нейното въвеждане в експлоатация.

Количка Количка

виж количката
// google analytics window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129800804-2');