logocart

Изложението Light & Building 2022

Най-голямото изложение в света за осветителни и строителни технологии - Light & Building

След четири дълги години бихме искали да Ви поканим отново на международния панаир Light & Building, който ще се проведе:

от 02.10 до 06.10 2022 г. във Франкфурт, Германия. Нашият щанд - C74, зала 9.

На всеки две години (с изключение на 2020 г.) панаирът Light & Building представя иновации в областта на архитектурата и технологиите с акцент върху осветлението и електротехниката. Целевата група на изложението са архитекти, дизайнери, проектанти, производители и търговци, като през 2018 г. повече от 220 000 от тях се събраха на изложението Light & Building.

Изложението е уникално място, където се свързват дизайнът, архитектурата и технологиите в областта на осветлението, техниката за сигурност и сградната автоматизация.

ELKO EP е един от световните лидери в областта на разработката и производството на устройства за автоматизация на домове, сгради, халета, офиси, хотели и други.

Ако искате да ни посетите и сами да се убедите в нашите възможности и новости, не се колебайте да заявите безплатен билет на kapitanov@elkoep.com

С нетърпение очакваме да се срещнем с Вас!


Изложението Light & Building 2022
Дата на публикуване: 30.08.2022

Количка Количка

виж количката
// google analytics window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129800804-2');