logocart

Решение за Хотел

реновиране и безжична електро-инсталация

Мултимедия
Климатизация
Камериерско повикване
Детектори
Охранителна система
Различни сцени
Щори
Позвъняване на вратата
Вентилация
Отопление
Осветление
Master OFF сцена
плъзни надолу

Решение за Хотел - реновиране и безжична електро-инсталация

Решението iNELS за управление на хотелски стаи е предназначено да помага на гостите да създават среда, в която да се чувстват така, сякаш са в своя дом. Хотелската стая винаги приветства гостите с приятна обстановка - температурата и осветлението в помещението и начина, по който се контролират е лесен за използване, за да могат гостите да направят най-предпочитаната от тях атмосфера.

За модернизирането на една хотелска стая, която да отговаря на очакванията на госта, вече не е нужно да се правят ремонти, това вече е възможно благодарение на нашите безжични електро-инсталации iNELS Control. Безжично можете да извършите реконструкцията невероятно бързо и чисто — без нужда от ремонтни дейности като рязане, дълбаене, къртене на стени, без досадни ремонти. Можете да свържете устройства, без допълнително окабеляване. Благодарение на възможността за скрит монтаж, устройствата могат да се поставят директно под или в електрическият уред.

iNELS Control спомага за оптимизиране на разходите за осветление и отопление в хотелиерството, а и улеснява престоя на гостите.

Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта

Ако искате да оптимизирате разходите си и да подобрите комфорта си на живеене, ние ще Ви помогнем да направите правилният избор и да постигнете целта си.

Защо да си направите Умен Дом?

"Smart Home" е технология, още известна като автоматизация на домакинството, осигурява на собствениците сигурност, комфорт, удобство и енерго-спестяване, като им позволява да контролират интелигентни устройства, чрез приложение на техния смартфон или друго мрежово устройство. Част от "Интернет на нещата" (IoT), системите "Умен Дом" и устройствата често работят заедно, споделяйки данни за използваната консумация помежду си и автоматизират действията, основаващи се на предпочитанията на собствениците.

Business-Plan-Photo

Сигурност

Осигурява вашето спокойствие дори и да сте извън дома си или на почивка.

Business-Plan-Photo

Бърза инсталация

Няма нужда от ремонти и къртене с безжичната електроинсталация RF.

Business-Plan-Photo

Енергоспестявания

Оптимизация на разходите и възвръщаемост на инвестицията.

Уважаеми клиенти,

Знаем, че това е професионална тема, така че не се колебайте да се свържете с нас! Ще се радваме да обясним не само функционалността на системата, но и предимствата в различните решения за вашето жилище и начина за нейното въвеждане в експлоатация.

Количка Количка

виж количката