logocart

Решение за Хотел

реновиране и безжична електро-инсталация

Позвъняване на вратата
Различни сцени
Детектори
Климатизация
Отопление
Осветление
Камериерско повикване
Охранителна система
Щори
Вентилация
Мултимедия
Master OFF сцена
плъзни надолу

Решение за Хотел - реновиране и безжична електро-инсталация

Решението iNELS за управление на хотелски стаи е предназначено да помага на гостите да създават среда, в която да се чувстват така, сякаш са в своя дом. Хотелската стая винаги приветства гостите с приятна обстановка - температурата и осветлението в помещението и начина, по който се контролират е лесен за използване, за да могат гостите да направят най-предпочитаната от тях атмосфера.

За модернизирането на една хотелска стая, която да отговаря на очакванията на госта, вече не е нужно да се правят ремонти, това вече е възможно благодарение на нашите безжични електро-инсталации iNELS Control. Безжично можете да извършите реконструкцията невероятно бързо и чисто — без нужда от ремонтни дейности като рязане, дълбаене, къртене на стени, без досадни ремонти. Можете да свържете устройства, без допълнително окабеляване. 

Когато влизате в хотелска стая, безжичният детектор за врати RFWD-100 открива отварянето на вратата и изпраща команда към превключвателя RFSA-161B, за да включи светлината за зададено време (например 3 минути). Лицето, което влиза в стаята, се открива от детектора за движение RFMD-100 и се изпраща команда на комутационното устройство RFSA-161B, за да отмени командата на детектора на вратата. Движението в помещението (и в банята) се следи непрекъснато с помощта на детектори за движение и по този начин светлината остава включена. Ако човекът напусне хотелската стая - движението не се засича и в същото време вратата се затваря от детектора на вратата и се изпраща командата за изключване на светлината (в случай, че движение не е засечено). Когато гостът ще заспива, натиска бутона "Master OFF" на безжичния контролер RFWB-40, за да изключи осветлението и деактивира функцията за автоматично управление на осветлението на заден план. Сутринта натискането на бутона за включване на осветлението на безжичния контролер RFWB-40 на заден план активира тази функция. Благодарение на интегрираните терминали, RFSA-161B разпределителното устройство ви позволява да свържете съществуващи бутони във вашата инсталация, като елиминира необходимостта от премахване на бутоните по време на обновяването.

В хотелската стая има и други уреди като лампи, контакти, завеси, които ви управляват чрез други RFSA превключване и димиране на RFDEL компоненти с безжични бутони RFWB-40. Контролът на охлаждането / отоплението е съществена част от обновяването на хотела. Превключвателният компонент RFSA-166M е периферна единица за управление на типа вентилаторна намотка. Той е неразделна част от термостата RFTC-150G, който благодарение на плоската основа позволява бързо сглобяване и се предлага в 36 цвята. Той се комбинира с детектор за врати RFWD-100 за изключване на охлаждане / отопление при отваряне на прозорец или балконна врата. В допълнение към контрола на температурата, устройството за температура RFSTI-11B следи максималната стайна температура (напр. 32 ° C). Особено в топлите страни и горещите дни температурата в помещението може да се повиши над 30 ° C, което води до унищожаване на мебели от сухия въздух. Обратно, непрекъснатото климатизиране (ако няма човек в стаята повече от ден) причинява ненужни разходи. Основно предимство на внедряването на тази система е не само икономията на енергия, но и бързото сглобяване (в рамките на два часа) и без необходимост от затваряне на помещението, което би причинило финансова загуба на хотелиера.

iNELS Control спомага за оптимизиране на разходите за осветление и отопление в хотелиерството, а и улеснява престоя на гостите.

Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта

Ако искате да оптимизирате разходите си и да подобрите комфорта си на живеене, ние ще Ви помогнем да направите правилният избор и да постигнете целта си.

Защо да си направите Умен Дом?

"Smart Home" е технология, още известна като автоматизация на домакинството, осигурява на собствениците сигурност, комфорт, удобство и енерго-спестяване, като им позволява да контролират интелигентни устройства, чрез приложение на техния смартфон или друго мрежово устройство. Част от "Интернет на нещата" (IoT), системите "Умен Дом" и устройствата често работят заедно, споделяйки данни за използваната консумация помежду си и автоматизират действията, основаващи се на предпочитанията на собствениците.

Business-Plan-Photo

Сигурност

Осигурява вашето спокойствие дори и да сте извън дома си или на почивка.

Business-Plan-Photo

Бърза инсталация

Няма нужда от ремонти и къртене с безжичната електроинсталация RF.

Business-Plan-Photo

Енергоспестявания

Оптимизация на разходите и възвръщаемост на инвестицията.

Уважаеми клиенти,

Знаем, че това е професионална тема, така че не се колебайте да се свържете с нас! Ще се радваме да обясним не само функционалността на системата, но и предимствата в различните решения за вашето жилище и начина за нейното въвеждане в експлоатация.

Количка Количка

виж количката
// google analytics window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129800804-2');