logocart

Енергиен шлюз - RFPM-2M с подобрено приложение

Уеб интерфейсът вече има напълно нова и по-чиста визуализация. Това прави показването и изчисляването на консумацията на енергия още по-лесно и удобно.

Можете да покажете примерен преглед на потреблението на енергия за текущия ден, предходния, за текущата седмица или месец. Графичната визуализация показва потреблението по часове, дни или месеци.

Енергийният шлюз оценява следните индикатори в мрежата онлайн: Фазов ток / напрежение, фазово пренапрежение / под напрежение, асиметрия, изкривяване на сигнала на синусоида, изкривяване на синусоидалния сигнал, честота, активна производителност, реактивна мощност, явна производителност, коефициент на мощност, изместване на фазовото напрежение между фазите.Всички основни и разширени настройки се правят просто, бързо и интуитивно. Ако имате някакви въпроси, за вас е на разположение техническата поддръжка по телефон/имейл.

Измерените данни могат да се показват не само през уеб интерфейса на компютъра, но и в приложението iNELS Home Control (iHC). Измерените стойности на всички количества могат да бъдат проследявани, но преди всичко архивирани и анализирани в много избрани времеви периоди (дневни, седмични, месечни и годишни). Потреблението може да се определи количествено в консумирани единици или директно във финансови разходи. Друго предимство е възможността за измерване на консумацията на електроенергия в до 4 тарифи.


Можете да опитате демо версия на уеб интерфейса на уебсайта:
http:// http://217.197.144.56:2130/
Login: admin
Password: admin


Енергиен шлюз - RFPM-2M  с подобрено приложение
Дата на публикуване: 20.12.2019

Енергиен шлюз - RFPM-2M /230V

Количка Количка

виж количката