logocart

ЕЛКО ЕП разполага със собствена акредитирана лаборатория!

ЕЛКО ЕП разполага със собствена акредитирана лаборатория за изпитания № 1766, акредитирана от ČIA съгласно ČSN EN ISO/IEC 17025:2018.

Лабораторията е част е ЕЛКО ЕП от самото основаване на компанията. През 2016 година тя претърпя мащабно обновление и беше инвестирано в разширение оценено на 230 000 евро.

 Днес вече можем да кажем, че тази инвестиция се изплати. Светът е голям, условията са различни и затова нашето мото е - "само номиналната стойност не е достатъчна". И по това се отличаваме от обикновените търговски лаборатории. Във вече отминаващата 2021 година ELKO EP задълбочи доверието на своите клиенти в компетентността, надеждността и достоверността на резултатите от тестовете на своята лаборатория. Ние твърдо вярваме, че ние успяхме да постигнем това в това чрез акредитацията  и организацията , изработени в съответствие с ČSN EN ISO/IEC 17025:2018.

Освен това ELKO EP сключи споразумение за признаване на лицензите от Чешкия институт за акредитация (CIA) за използването на марката ILAC MRA. Това означава за нас и нашите клиенти, че имаме международно разпознаваеми  резултати от тестове от  нашата лаборатория.

 

Гордеем се с нашата работа!

ЕЛКО ЕП разполага със собствена акредитирана лаборатория!
Дата на публикуване: 26.10.2021

Количка Количка

виж количката
// google analytics window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129800804-2');