logocart

Директна връзка по IP или управление с облак ?

Голямото предимство на inels.cloud - удобство и функционалност!

Това е въпрос, който всеки си задава... или поне, който  разбира въпросаНе всеки иска да ползва облачни услуги – от една страна за бързина, от друга страна с цел сигурност, защото съществува опасението че в облака някой може да достъпи личните Ви данни. От друга страна за използване на директна връзка трябва да си подсигурим статично IP и отваряне на портове в мрежата, което изисква мрежова IT експертиза и поддръжка.

Така или иначе iNELS предлага и двата варианта и всеки може да си избира какво да предпочетеГолямото предимство на  inels.cloud  обаче (освен удобството, че няма нужда от статичен IP адрес и занимания с настройки) са допълнителните функционалности, които могат да се ползват само с облачната услуга – като например  задаване на условия за персонални известия и нотификациисъздаване на комплексни алгоритми / например при отваряне на прозорец да спира отоплението/ и дори графики за анализ и създаване на индивидуални менюта от мобилното приложение. 

Повече може да научите тук: 

Директна връзка по  IP или управление с облак ?
Дата на публикуване: 15.01.2023

Количка Количка

виж количката
// google analytics window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129800804-2');