logocart

Решение за Апартамент

без нужда от нова електрическа инсталация

Измерване на консуматори
Камери
Климатизация
Гаражни врати
Отопление
Осветление
Охранителна система
Щори
Вентилация
Контакт
Мултимедия
Мултимедия
плъзни надолу

Разгледайте нашите примерни оферти

Ако искате да оптимизирате разходите си и да подобрите комфорта си на живеене, ние сме направили за Вас готови примерни оферти, които може да разгледате малко по-долу.

Решение за Апартамент - без нужда от нова електрическа инсталация


Проблем:

Семейство Полякови решават да автоматизират обширният си апартамент на 4-тия етаж, в който са отгледали техните вече пораснали синове. Желанието им е да оптимизират разходите си и да го направят по-удобен за живеене, да полагат по-малко грижи, след като са вече сами. Поради тази причина, семейството се нуждае от домакинство, което да улесни живота им. Синовете им помогнали като избрали решение, което да е в помощ на техните родители.

Усилията им били насочени към безопасността и комфорта, за да може всичко в апартамента да работи безупречно, да спестява енергия и преди всичко да създава удобството и функционалността, които техните родители заслужават.

Решение:

За да постигнат желанията си, те избрали да монтират безжични термо – глави RFATV-1 за радиаторите, да управляват отоплението си чрез седмичен график или според желаната от тях температура, с помощта на безжичен терморегулатор RFTC-10/G. За по – приятна атмосфера в дома им, те избрали универсалния димер RFDEL-71B, с който постигат желания комфорт в осветлението. С натискане или задържане на бутон от безжичния стенен ключ RFWB се постига желания интензитет на осветяване. Също така могат да се управляват и щорите с помощта на RFJA-12B, поради предварително инсталираните моторчета на щорите. С поставянето на Интерком комуникатор с вградена камера, семейството ще знае във всеки един момент, кой е пред тяхната входна врата и ще имат възможност да му отворят или комуникират чрез техния мобилен телефон. За да оптимизират по–добре своите разходи за топла вода и електричество с инсталиране на RFSA-61B, ще могат да управяляват техният бойлер и да направят график за включване на нощна тарифа. С поставянето на Smart кутията eLAN-RF-003, която е свързана към домашната WiFi мрежа, семейството ще има възможността да контролира всичко в дома си чрез мобилно приложение iHC-MAIRF, дори и да не са си вкъщи, било то от техния смарт телефон, таблет или смарт телевизор.

Сигурност и безопасност:

С цел на подобряване безопасността поставят димен датчик RFSD-100 в своята кухня, който ще им сигнализира на мобилното приложение и същевременно с това ще изключва автоматично всички уреди с помощта на реле за превключване RFSA-66M. В мокрото помещение където има опасност от наводнение е поставен датчик за следене на ниво RFSF-1BБезопасността е подсигурена с датчици за врати и прозорци RFWD-100, сензори за движение RFMD-100 и камери за наблюдение. Това осигурява тяхното спокойствие дори и да са извън дома си или на почивка. Всичко това в комбинация с дизайнерските рамки LOGUS90 за ключове, контакти и контролери, ще предадем на вашият дом една приятна и красива визия.

Предимства:

  • оптимизиране на разходи
  • безопасност и сигурност
  • бързо инсталиране без нуждата от ремонтни дейности
  • възможност за надграждане във всеки един момент

Всеки потенциален клиент има различни мотиви за желанието си да създаде умен дом. Някои се интересуват от спестявания, други от комбиниране на комфорта с безопасността, но и в двата случая, всички характеристики са неразделна част от системата и само от клиентите зависи кои са най-важните. Основното предимство на iNELS RF е, че работи безжично. Това означава, че не е необходимо да извършвате големи промени в електрическите си инсталации, за да увеличавате капацитета им. Така че можете да си позволите това, което не беше възможно преди. В допълнение, електрическата инсталация може да бъде разширена, променена или модернизирана по всяко време.

Инсталирайте съгласно вашите желания

iNELS RF е пъзел, който редите според вашите желания. Резултатът е една система, която се грижи за вашия дом. Тя ще се превърне в незаменима част от вашето семейство. Безжичната система iNELS RF ви предлага уникален шанс да вдъхнете живот във вашия дом. Можете напълно да настроите iNELS въз основа на това, което правите или къде се намирате, било то на почивка или на работа, със семейството у дома или с приятели, или независимо дали се събуждате или отивате да спите.

Няма значение какво контролирате, а по какъв начин и колко лесно го контролирате. С нас можете да контролирате устройствата и уредите по много начини, единично или да ги комбинирате по желание.

Искате да оптимизирате разходите си, да подобрите комфорта си на живеене, ние ще Ви помогнем да направите правилният избор и да постигнете целта си.

Примерни оферти

Предлагаме на вашето внимание, примерни оферти за цялостни решения за Умен Дом.

Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта

Ако искате да оптимизирате разходите си и да подобрите комфорта си на живеене, ние ще Ви помогнем да направите правилният избор и да постигнете целта си.

Защо да си направите Умен Дом?

"Smart Home" е технология, още известна като автоматизация на домакинството, осигурява на собствениците сигурност, комфорт, удобство и енерго-спестяване, като им позволява да контролират интелигентни устройства, чрез приложение на техния смартфон или друго мрежово устройство. Част от "Интернет на нещата" (IoT), системите "Умен Дом" и устройствата често работят заедно, споделяйки данни за използваната консумация помежду си и автоматизират действията, основаващи се на предпочитанията на собствениците.

Business-Plan-Photo

Сигурност

Осигурява вашето спокойствие дори и да сте извън дома си или на почивка.

Business-Plan-Photo

Бърза инсталация

Няма нужда от ремонти и къртене с безжичната електроинсталация RF.

Business-Plan-Photo

Енергоспестявания

Оптимизация на разходите и възвръщаемост на инвестицията.

Уважаеми клиенти,

Знаем, че това е професионална тема, така че не се колебайте да се свържете с нас! Ще се радваме да обясним не само функционалността на системата, но и предимствата в различните решения за вашето жилище и начина за нейното въвеждане в експлоатация.

Количка Количка

виж количката
// google analytics window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129800804-2');