logocart

USS модули за управление и сигнализация

Понякога е до-добре да оставите някои неща на професионалистите, но понякога е по-лесно да завиете два болта и да си свършите работата сами. Един такъв пример е нашият USS модул за управление и сигнализация.

Както абревиатурата на модула подсказва потребителя има пълна свобода как да го инсталира. Универсалният модул е базиран на оригиналната си форма, но благодарение на иновативативния дизайн монтажа му е по-лесен. В основата е една едномодулна кутия, която се монтирана на DIN шина. Може да запълните до две позиции компоненти от нашите предложения  (превключватели, бутони и  индикатори, които примигват или светят постоянно), като по този начин спестявате място в разпределителното табло в сравнение със стандартните продукти и инсталации.

Компонентите се доставят стандартно разделени на 16 типа, конфигурацията на които може да изберете сами. Превключвателите и пуш бутоните отговарят на високите изисквания към честотата на превключване и качеството на контакта. Можете да контролирате превключването и сигнализацията в едно устройство благодарение на превключвателя на щепсела. LED диода SMD равномерно осветява областта на ясния сигнален светодиод със своя цвят и има постоянно светеща и мигаща сигнална светлина.
Благодарение на връзката на двата компонента може да управлявате до 24 различни електрически кръга с 12 от нашите модули . Бързият монтаж и изчистеният дизайн също са голям плюс.

Технически параметри:

  •  Номинален ток / напрежение:
    - USS-01, USS-04, USS-05USS-07, USS-08, USS-09: 6 A / 250 V AC
    - USS-02, USS-03, USS-06/S, USS-06/R: 10 A / 250 V AC
  •  Захранващо напрежение от AC 230 V на сигнализацията  (A1-A2) или  AC / DC 24 V на сигнализацията (A1-A3)
  •  Работен температурен обхват на устройството -20 ... + 55 °
  •  1-модулна версия, монтаж на DIN шина


USS модули за управление и сигнализация
Дата на публикуване: 05.05.2020

Количка Количка

виж количката