logocart

LARA – любов от пръв поглед и слушане

Радио, музикален плейър, видео телефон, домофон и аудио зона. Всички тези характеристики обикновено присъстват в съвременните домове. Въпреки това iNELS го комбинира в едно устройство в различни размери. Името му е LARA.

LARA е интелигентен, популярен, редовно обновяван и остава част от продуктовото портфолио на компания iNELS. Дори и след толкова дълго време, все още не се е намерила конкуренция за нея. Благодарение на своите функции, тя заема своето място на върха в технологиите и дизайна. Едно малко устройство с размер на обикновен захранващ ключ крие не само радио и музикален плеър, но и интерком, видеофон и контролер за цялата аудио зона.

LARA може да се инсталира в домове, също в чакални, уелнес студиа, офиси и други търговски площи. Също така е много популярен в хотели, където гостите могат да се насладят на музика в стаята и да комуникират с хотелския персонал.

Радиото е основната функция, която LARA предлага. Излъчва още интернет радио с кристално чист звук без смущения и ви позволява да настроите до 40 любими станции. Той има вграден усилвател 2x 10W и може да бъде свързан към външен усилвател или домашно кино.

Музиката може да се възпроизвежда директно от смартфон, iPad, MP3 плейър или външна банка за съхранение на данни NAS.

С приложението LARA Dio можете да контролирате всички устройства LARA от едно устройство, като например смартфон или таблет с Android или iOS. Контролът на приложенията е много интуитивен, например потребителят може лесно да запази или промени любимите си станции по всяко време.

LARA действа и като видеофон. Той може да бъде свързан към звънеца, който дава на потребителя информация за посетителя, който току-що е пристигнал. На цветния дисплей потребителят може да наблюдава подаването от входната камера за сигурност и да се свързва с посетителя чрез LARA или мобилното приложение и да отваря портала или вратата.

По подобен начин, с функциите на интеркома, тя дава възможност за комуникация между всички стаи в къщата. Можете да комуникирате едновременно с до осем LARA устройства. Освен това можете да комуникирате (глас / видео) със смартфони, като използвате iNELS Home Control.

LARA разполага с много варианти и дизайни. Ето защо iNELS предлага онлайн LARA конфигуратор, където потребителят може лесно да настройва избраните функции: размер на рамката, дизайн, видове високоговорители и др. Потребителят получава възможност за практически преглед и незабавно ценообразуване. Менюто, създадено с конфигурираните параметри, може да бъде изпратено по имейл или директно да се поръча.

За повече информация, посетете lara.inels.cz

LARA – любов от пръв поглед и слушане
Дата на публикуване: 17.01.2019

LARA Радио - Бяло

Количка Количка

виж количката