logocart

ELKO EP отваря франчайз в Сърбия. Обещаващ регион според собственика на компанията.

Сърбия е новата държава, в която чешката компания ELKO EP ще отвори франчайз.

Сърбия е новата държава, в която чешката компания ELKO EP ще отвори франчайз. Един от водещите световни производители на електронни устройства за домашна, офис и индустриална автоматизация иска да засили позициите си в бързо развиващия се регион на Балканите.

"Развитието на технологиите става все по-бързо и по-бързо поради коронавирусната криза. Офисите се променят, домакинствата се оборудват и всички и всичко непрекъснато общува чрез интернет. Като разработчик и собственик на производствена компания виждам изключителен натиск за иновации и за нас миналата година вероятно ще бъде отново рекордна по брой иновации. Следователно можем да си позволим да разширим екипа и да инвестираме отново в развитие ", казва Jiří Konečný, основател и собственик на ELKO EP, който отдавна е един от лидерите в областта на релетата, интелигентното окабеляване и IoT(„Интернет на нещата“) продуктите.

"През последните години бяхме много активни в Близкия изток и Азия. Отворихме клонове в Саудитска Арабия, Кувейт, Виетнам и Пакистан, където всичко е модернизирано и всички са големи „фенове“ на технологиите. През последната година обаче , нашите клонове в Европа също са нараснали много, като например в Унгария, Прибалтика и България. Ето защо искаме да имаме клон в Сърбия и да укрепим позициите си на местните пазари “, добавя Jiří Konečný.

Франчайзът в Сърбия ще се управлява от представители на компанията U-Energister d.o.o - Mladen Babić и Slavko Dostanić, които отдавна са в областта на автоматизацията и интелигентните системи и които имат богат опит в управлението на проекти в областта на внедряването и инсталирането на електрически системи. "Търсихме партньор, който има в ръцете си цялостна и функционална система от решения и елементи. Ето защо се свързахме с ELKO EP, за да си сътрудничим по подпроекти. Проверихме, че разработването, производството и консултирането са достатъчно гъвкави и че цялата екосистема от продукти работи много добре. Сърбите обичат технологиите, особено градове като Белград и Нови Сад вървят бързо в областта на различни автоматизации и интелигентни решения", посочват представителите на сръбския франчайз .


ELKO EP отваря франчайз в Сърбия. Обещаващ регион според собственика на компанията.
Дата на публикуване: 11.01.2021

Количка Количка

виж количката