logocart

ELKO EP е партньор на футболната лига FORTUNA:LIGA

ELKO EP е партньор на чешката футболна лига - Fortuna лига. Първенствата в Шампионска лига и Лига Европа бяха спрени заради пандемията от коронавирус, но от 21.08.2020 мачовете от чешкото футболно първенство започнаха отново.

Тазгодишното футболно първенство в Чехия ще бъде уникално в много отношения. За първи път в историята на независимия чешки футбол, осемнадесет отбора ще участват в най-високото ниво на футбола в Чехия. Повечето стадиони вече са оборудвани с видео асистент рефер (VAR), а всеки мач ще бъде придружен от строги хигиенни мерки и ще има множество ограничения, които да помогнат за предотвратяване на разпространението на коронавирус. През целия сезон, компанията ELKO EP ще бъде един от най-важните партньори в лигата.

Един от водещите световни производители на електронни устройства, безжични системи и интелигентни електроинсталации ще си партнира с LFA за една година. Elko EP произвежда и доставя релета, продукти за безжичен (RF) и кабелен (BUS) умен дом, решения за управление на сгради и умен хотел в световен мащаб в продължение на 27 години и сега се превръща в основен партньор във футбола на чешката лигата. „Повече от две десетилетия се опитваме да разработим и произведем„ устройства от висша лига “, които имат звучното име не само у нас, но и извън границите на страната ни, така че за нас е предизвикателство да се свържем с първата футболна лига. Тъй като се справяме добре и в това трудно "време на корона", решихме да подкрепим най-популярния спорт у нас ", каза Иржи Конечни, председател на управителния съвет на холдинга Елко ЕП, който получи няколко важни награди в миналото, като „Компанията на годината“, „Визионер на годината“, „Global Exporter“ и „Superbrands“ 2019 и 2020.

Чешката първа лига ще започне с мач между вицешампиона на Виктория Пилзен и Опава, а феновете ще могат да гледат необичайни девет мача във всеки един кръг. Три отбора ще отпаднат, пет ще продължат в битките на европейските клубни шампионати (Шампионска лига и Лига Европа), както през предходните години. Едновременно с най-висшата футболна лига в Чехия стартира и FORTUNA:НАЦИОНАЛНА ЛИГА, където ще се борят 16 отбора, а победителят ще премине директно в елита на чешкия футбол. „За състезателната 2021/22 година възнамеряваме да се върнем към модела на шестнадесет клуба във втората по сила лига в чешкия футбол. Ето защо ние одобрихме промени в правилата на състезанието на лигата, така че в случай на непредвидени обстоятелства да не изпаднем в същата безизходица, както преди няколко месеца" това обяви Душан Свобода на последната среща на клубовете от лигата.

График:

  • 21-23 август 2020 г. - мачове от 1-ви кръг F: L и F: NL
  • 21-22 ноември 2020 г. - Мачове от 12-ия кръг F: NL, последен кръг през есента
  • 19-20 декември 2020 г. - Мачове от 15-ия кръг на F: L, последният кръг през есента
  • 30-31 януари 2021 г. - Мачове от 16-ия кръг на F: L, първият през пролетта
  • 6-7 март 2021 г. - Мачове от 13-ия кръг на F: NL, първият през пролетта
  • 28 май 2021 г. - мачове от последния 34-и кръг F: L
  • 29 май 2021 г. - мачове от последния 28-и кръг F: NL
ELKO EP е партньор на футболната лига FORTUNA:LIGA
Дата на публикуване: 09.09.2020

Количка Количка

виж количката